| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
skowronek Go, go Kallio! Hajrá Talma!

|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 5:10 pm Temat postu: |
|
|
a to i ja odpisze
| Cytat: | | o wlasnie, tez jestem ciekawa Evil [ktore krowki sa najlepsze na swiecie] |
ja to lubie takie eee.. u nas sie mowi ze z kwiatuszkiem bo na opakowaniu jest. tylko musza byc swieze, zeby sie ciagnely
| Cytat: | | damn, a ktore my lody jadlysmy? chociaz mysle ze Natkowi i tak najbardziej przypasowaly Australian |
buahha no nie pamietam nazwy, ale kupowalysmy je w Albert Heijn'ie i mowilas, ze maja w sobie cos z tiramisu i lee szkoda, ze ja tych z Australiana nie sprobowalam
| Cytat: | | buaha, a propos tego w nawiasie przypomnialo mi sie jak Tomek byl zgorszony kiedy na Renault wypalilam ze Zwirek zaliczony |
widac tez ma odpowiednie skojarzenia
| Cytat: | | Kyro tzn maly Loris byl boski |
rozbrajajaco slodki, szczegolnie jak sie kazal posadzic na tym motocyklu no i jak uciekal razem z wozkiem
| Cytat: | | a wydawalo mi sie ze nie lubisz tlumow i scisku? |
bo nie lubie takich tlumow jak byly w A'damie. Na Zako wierz mi, ale pod barierkami scisku wbrew pozorom raczje nie ma
| Cytat: | | ja tez strasznie zaluje!! teraz nawet bardziej niz wtedy Goopek wiec wlasnie sie pocieszam sluchajac jego programu w radiu Eska |
a to moze jeszcze przy innej okazji nam sie uda wybrac na jego koncert! oo w Esce? a co on tam robi? ale w ogole to bylam w szoku bo moj bro ostatnio jak jechalismy gdzies to puszczel jego muzyczke.. i tylko Aga sie wkurzyla, ze niee oo nie znow to samo
| Cytat: | | tak, w koncu sprawa sie wyjasnila i przyslali choc ksiazka okazala sie w koncu typowym - i dosc prymitywnym - fan fiction.. novelka bylaby lepsza! |
looool ale no coz novelka, podobnie jak KP wymiata i nic im nie dorowna  _________________
Mój Mały Turysta  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nea la ragazza di M

|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 9:52 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | ja tez, ale ten jest wyjatkowo wykrecony - to jak jakies polaczenie niemieckiego z holenderskim  |
mnie to chyba wystarczy ze nic nie rozumiem zeby mi sie podbalo
| Cytat: | jak ja lubie zadawac sto pytan zeby sie czegos dowiedziec..  |
to ciesze sie ze lubisz to zadawaj dalej xD
| Cytat: | szkoda  |
ja sie tam ciesze ze mam
| Cytat: | | a ja nie przepadam za magnum.. |
a ja bardzo to w sumie chyba jedyne lody na patyku ktore lubie
| Cytat: | a nie, pod barierki to ja akurat nie mam zdrowia  |
ja bym soboe chetnioe postala pod barierkami na 69 eyes xD
| Cytat: | ano moze bosh, mam wrazenie ze cale wieki nie bylam tu w sklepach  |
a mnie sie jakos od NL zupoelnie odechcialo zakupow
| Cytat: | zawsze to lepsze buty niz skarpetki  |
looool no niby tak xD
| Cytat: | buaha, wiesz Natku ze masz dziwne fazy?  |
wiem
| skowronek napisał: | jesli dobrze pamietam to bylo to zdjecia na lozku?  |
bardzo mozliwe
| Cytat: | a ktore sa najlepsze?  |
z eee opatowa zdaje sie
| Cytat: | 'ale on ma fajne dudy', a ja na to 'poczekaj jak zobaczysz fujare ' |
| Cytat: | ostatnio lody to ja jadlam u Pauli. i byly mega smaczne! tylko nie pytaj co to byly za lody bo nazwy Ci nie podam, ale moge poprosic Paule zeby Ci dala sprobowac jak u niej bedziesz  |
ja hmm w sumie to chyab tez od NL nei jadlam i widzisz nie poprosilas i nie dala i teraz nie wiem jakie byly
| Cytat: | | to pewnie dlatego, ze w skarpetkach nie bylo by tak grau ;p |
no zdecydowanie nie
| Cytat: | a ten jakis noo.. jak mu tam.. na E?  |
matko zupelnie nie wiem co za E
| Cytat: | widac Natek lubi sie bawic w sto pytan do  |
| Cytat: | ale na bosaka moglby byc  |
ee niee
| Mandah napisał: | o wlasnie, tez jestem ciekawa [ktore krowki sa najlepsze na swiecie] |
ja lubie kruche
| Cytat: | damn, a ktore my lody jadlysmy? chociaz mysle ze Natkowi i tak najbardziej przypasowaly Australian  |
no przypadly ale damn bo jeszcze tyle bylo do sprobowania za krotko bylam
| Cytat: | ja tez strasznie zaluje!! teraz nawet bardziej niz wtedy wiec wlasnie sie pocieszam sluchajac jego programu w radiu Eska  |
czyjego?
| skowronek napisał: | ja to lubie takie eee.. u nas sie mowi ze z kwiatuszkiem bo na opakowaniu jest. tylko musza byc swieze, zeby sie ciagnely  |
wlasnie jak sie ciagna to sa niedobre
| Cytat: | i lee szkoda, ze ja tych z Australiana nie sprobowalam  |
no zaluj
| Cytat: | looool ale no coz novelka, podobnie jak KP wymiata i nic im nie dorowna  |
dokladnie  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandah

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 8:24 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | ja to lubie takie eee.. u nas sie mowi ze z kwiatuszkiem Jezyk bo na opakowaniu jest. tylko musza byc swieze, zeby sie ciagnely Mr. Green Goopek |
hmm to ja chyba nie wiem jakie to..
| Cytat: | | buahha no nie pamietam nazwy, ale kupowalysmy je w Albert Heijn'ie Jezyk i mowilas, ze maja w sobie cos z tiramisu Jezyk i lee szkoda, ze ja tych z Australiana nie sprobowalam Sad |
hmm, cheesecake czy cos takiego? z mascarpone? i jak to sie stalo ze w koncu nie poszlysmy do Australian?
| Cytat: | | Hahaha widac tez ma odpowiednie skojarzenia Devil |
przez co nie mialam zycia do konca dnia
| Cytat: | | rozbrajajaco slodki, szczegolnie jak sie kazal posadzic na tym motocyklu Love Very Happy no i jak uciekal razem z wozkiem Lol |
a Barry przed Brnem pisal ze maly zlamal noge na wakacjach, przez co musieli przerwac urlop po 3 dniach.. i bosh, ja nie wiem co on ma do FR a tym bardziej po co sie kiedykolwiek uczyl francuskiego ale za wakacje na francuskim kampingu to ja dziekuje
| Cytat: | | bo nie lubie takich tlumow jak byly w A'damie. Na Zako wierz mi, ale pod barierkami scisku wbrew pozorom raczje nie ma Jezyk |
no jak sie ma specjalne wzgledy u zespolu
| Cytat: | | a to moze jeszcze przy innej okazji nam sie uda wybrac na jego koncert! Evil oo w Esce? a co on tam robi? Jezyk ale w ogole to bylam w szoku bo moj bro ostatnio jak jechalismy gdzies to puszczel jego muzyczke.. i tylko Aga sie wkurzyla, ze niee oo nie znow to samo Lol Jezyk |
no okazuje sie ze przelozyli cala ta impreze na 9. sierpnia tylko teraz mam problem bo to oczywiscie musialo wypasc tego samego dnia co Rizla! i nie wiem czy zostac na jedno czy jechac na drugie a Eska transmituje Armina program A State of Trance a wlasnie! bo dzieki temu odkrylam kto to byl ten holender w radiu jak mnie kiedys bro odbieral z lotniska Buaha, i jak wytrzymalas?
| Cytat: | | looool Very Happy ale no coz novelka, podobnie jak KP wymiata i nic im nie dorowna Wink Goopek |
wlasnie ostatnio mialam wieczor czytania novelki i buaha, zwlaszcza sam poczatek o Brnie sie teraz fajnie czyta
| Cytat: | | to ciesze sie ze lubisz Jezyk to zadawaj dalej xD |
bardzo lubie [tak, to tez ironia ]
| Cytat: | | ja bym soboe chetnioe postala pod barierkami na 69 eyes Rock on xD |
i przyszla pol dnia wczesniej zeby sie tam dostac
| Cytat: | | a mnie sie jakos od NL zupoelnie odechcialo zakupow ysz zalamka |
w NL tez nie bylas jakos specjalnie zakupowo nastawiona
| Cytat: | | ja lubie kruche Jezyk |
a ja akurat niespecjalnie
| Cytat: | | no przypadly Jezyk ale damn bo jeszcze tyle bylo do sprobowania Jezyk za krotko bylam Lol Wink |
hmm jak na lodziarnie to w sumie nie mieli znowu tak duzego wyboru
Armina van Buuren
| Cytat: | | wlasnie jak sie ciagna to sa niedobre Jezyk |
wlasnie na odwrot  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nea la ragazza di M

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:34 pm Temat postu: |
|
|
| Mandah napisał: | | hmm, cheesecake czy cos takiego? z mascarpone? |
ooo ale brzmi ^^
| Cytat: | ale za wakacje na francuskim kampingu to ja dziekuje  |
ja w ogole podziekuje za wakacje na kempingu
| Cytat: | wlasnie ostatnio mialam wieczor czytania novelki i buaha, zwlaszcza sam poczatek o Brnie sie teraz fajnie czyta  |
ehh jak mi się teskni za nov...
| Cytat: | bardzo lubie [tak, to tez ironia ] |
tak myslalam chociaz juz nie wiem nawet o czym gadamy [tak, wiem ]
| Cytat: | i przyszla pol dnia wczesniej zeby sie tam dostac  |
no niestety
| Cytat: | w NL tez nie bylas jakos specjalnie zakupowo nastawiona  |
no właśnie wiem! i to mi zostalo! nawet w wawie mi się nie chciało chodzić po sklepach wykazała większe zainteresowanie jedynie w Zarze jako że desperacko potrzebowałam nowych dzinsow i to by było na tyle
| Cytat: | a ja akurat niespecjalnie  |
a ja tylko
| Cytat: | hmm jak na lodziarnie to w sumie nie mieli znowu tak duzego wyboru  |
moze to i dorbze ja jestem bardzo niezdecydowana osoba
| Cytat: | Armina van Buuren  |
uhm
| Cytat: | wlasnie na odwrot  |
co kto lubi  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mandah

|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | ja w ogole podziekuje za wakacje na kempingu |
ale holendrzy sa oszczedni a zreszta lubia takie klimaty choc tez sobie wlasnie pomyslalam jak to dobrze ze nie jestem pania V.
| Cytat: | | ehh jak mi się teskni za nov... |
ano tylko ja juz sie chyba pogubilam co i jak..
| Cytat: | | tak myslalam chociaz juz nie wiem nawet o czym gadamy [tak, wiem ] |
oj tam, nic waznego, grunt ze sie rozumiemy
| Cytat: | | no właśnie wiem! i to mi zostalo! nawet w wawie mi się nie chciało chodzić po sklepach wykazała większe zainteresowanie jedynie w Zarze jako że desperacko potrzebowałam nowych dzinsow i to by było na tyle |
czy chcesz powiedziec ze bylas ostatnio w Wawie? kiedy???
I damn, jeszcze jedno do odpisania a taki mam ladny numer posta! [677 ] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nea la ragazza di M

|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 5:00 pm Temat postu: |
|
|
| Mandah napisał: | | ale holendrzy sa oszczedni |
tez jestem oszczeee znaczy musze uwazac na finanse xD
| Cytat: | a zreszta lubia takie klimaty |
a to chyba ze
| Cytat: | choc tez sobie wlasnie pomyslalam jak to dobrze ze nie jestem pania V. |
| Cytat: | ano tylko ja juz sie chyba pogubilam co i jak.. |
trzeba namowic skowro zeby poukladala
| Cytat: | oj tam, nic waznego, grunt ze sie rozumiemy  |
a to na pewno
| Cytat: | | czy chcesz powiedziec ze bylas ostatnio w Wawie? kiedy??? |
w yyy eee czwartek? i moze ebde w ta sobote
| Cytat: | I damn, jeszcze jedno do odpisania a taki mam ladny numer posta! [677 ] |
no faktycznie bardzo ladny  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|